Bogen om Cannabis

Kapitel 5: Cannabis produkter

Fremtiden byder på nye muligheder

Forum; Cannabis produkter

Herhjemme kigger vi så småt på produkterne på billedet. Som illustreret nedenunder billedet, kan innovation skabe bedre vilkår for både patienter og reducere skade for dem der bruger det rekreativt.

Fordampning i oldtiden

Fordampning har sine rødder i det gamle Egypten, hvor folk dengang ville placere sten i et bål, indtil de var meget varme. Stenene blev fjernet og aromatiske urter blev anbragt på dem. Varmen fra de bagende varme sten frigjorte de flygtige olier i urterne og producerede en behagelig eller ildelugtende damp, der er ikke kan sammenlignes med med røg. Det samme princip om opvarmning uden forbrænding kan anvendes på cannabis for at frigive dens cannabinoider og terpener (de aktive ingredienser, der producerer effekten og smagen i Cannabis), men i form af damp.

Cannabis Injektion

Cannabis piller

Cannabis Inhalator

Cannabis Øjendråber

Cannabis Næsedråber

Cannabis tamponer

Cannabis Tyggegummi

Cannabis Rektal tabletter

Cannabis Cremer og plastre

Cannabis mad og drikke varer af alle slags

Cannabis; Gør det selv maskiner til hjemmet

I det følgende afsnit kommer bogen ind på sikkerheden forbundet med cannabis, er det farligt? Kan det gøre skade på et foster og ændre kromosomer. Igennem tiden har mange forsøgt at give cannabis et dårligt rygte og i det næste afsnit sammenlignes der mellem risikoen forbundet med cannabis, og andre stoffer som koffein, Panodil og nikotin, hertil bliver mange gamle myter nedbrudt.

Random Quote