Bogen om Cannabis

Kapitel 6: Hvor sikkert er Cannabis

Death by Medicine

Forum; Death by Medicine

Her forklarer Peter Gøtzche hvordan medicin er en af de største årsager til at folk får varige men og i værste tilfælde dør. Han forklarer hvordan denne industri har en usynlig magt i vores samfund, som ikke gavner patienter og pårørende.

Death by Medicine, er en rapport der første gang i 2003, kiggede på hospitals væsenet i USA og tegnede et skræmme billede af at det Amerikanske sundhedssystem. Forskningen er siden blevet op fulgt i 2013, hvor billedet desværre er endnu mere skræmmende.

Med 3.500 dødsfald herhjemme om året grundet medicin, hvor vi tidligere i større grad skulle være bange i trafikken hvor cirka 216 bliver dræbt om året, skal vi nu i større grad bekymre os og være opmærksomme på bagsiden af den moderne medicin.

Da Danmark på mange måder deler medicinsk rationale og følger trop på hvad der sker i USA og FDA, er disse statistikker med, så vi ikke bare følger trop, men stiller os kritisk i forhold til den Amerikanske patenterede medicin model.

Der er mere end 2,2 millioner Amerikanere der får alvorlige bivirkninger af ordinerede lægemidler i forbindelse med indlæggelse i USA, i Danmark var tallet 90.000 om året (2014). Antallet af unødvendigt brug af antibiotika, hvor der udskrives årligt mod virusinfektioner I USA, er cirka 20 millioner dollars om året i USA, hvor dette tal ikke findes i Danmark.

Antallet af unødvendige medicinske og kirurgiske procedurer udført årligt er 7,5 millioner om året i USA. Antallet af personer, der udsættes for unødvendig sygehusindlæggelse årligt, er 8,9 millioner mennesker pr. År.

Den mest overraskende statistik er imidlertid, at det samlede antal dødsfald forårsaget af konventionel medicin er forbløffende 1.095.936 om året i 2013, hvilket indirekte gør det amerikanske sundhedssystem til den største dødsårsag og skade årsag i USA. (Antallet af dødsfald som følge af hjertesygdomme i 2013 var 699.697, mens antallet af dødsfald forårsaget af kræft var 553.251,5). I 2003 var tallet 783.936 og i 2008 895.936, og senest i 2013 hvor tallet var 1.095.936 dødsfald.

Her har Carolyn Dean MD ND, idendificeret 4 hovedårsgaer, som vi skal være opmærksomme på ikke sker i Danmark.

  1. Magnesium og mineral mangel (sjovt nok kosttilskud)
  2. Svamp/gær inflammation
  3. Ignorere den stress og konflikt der er grunden til problemet
  4. RnA drops og komplimenterende formularer

Imellem 1998 – 2005 var der en stigning på 260% i adverce events til medicin og fatale events steg med 270% i samme periode. Som vi så tidlige var 1996 det år der blev udgivet flest nye stoffer på markedet, hvor dette må betragtes som dønningerne heraf.

Her kan man tilføje at 26% af de markedsgodkendte lægemidler blev tilbagetrukket, grundet for mange bivirkninger. For 13 nye specifikke bioteknologiske stoffer var stigningen 1,580% og ud af 1.489 stoffer var 29% af stofferne skyld i 97% af alle seriøse bivirkninger.

Man kan undre sig over at 26% af de godkendte lægemidler bliver tilbagetrukket fra markedet, når nu man har designet den kliniske dokumentation så grundigt.

Efterfølgende forklarer Noam Chomsky om bagsiden af det Amerikanske sunhedssystem.

Den godkendte medicin har ligeledes en anden bagside, som ikke har noget med Bio og Pharma at gøre, men som opstår som kopier af denne industri’s produkter. I følge business Insider Nordic, er Danmark ikke blandt de 16 bedste lande hvad angår sundhedssystem, og ligger helt i bund når vi snakker sædkvalitet, hvorfor der er masser af plads til forbedringer i systemet.

De 16 bedste sundhedssystemer 2017

Falsk Medicin

Dr dokumentar’en om Falsk medicin, som ikke har været mulig at finde til denne bog, men påpegede allerede dengang, at 50% af det medicin som sælges online er falsk medicin, som man skal tage sig i agt for. Dette går hårdest ud over Afrika og andre fattige lande, men produceres i flere lande. Falsk medicin dræber en million mennesker om året i følge Fake Pharma is Deadly.

Random Quote